KONYA / SELÇUKLU - Ahmet Karacigan Ortaokulu

May

Öğrencilerimize Tübitak 4006 Bilim Fuarı Kapsamında projelerde göstermiş oldukları özveri ve gayretten ötürü kendilerine madalya verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında okulumuzda bilim fuarı açıldı.Bilim Fuarı nın açılışına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz, Okul Müdürleri ve velilerimiz katıldı.

Öğrencilerimizin uzun süren araştırmaları sonucunda hazırladıkları projeler ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize, ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Dünya Pi Günü kapsamında etkinlikler düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda düzenlenen logo yarışmasında dereceye girenler ile sınıflarında not ortalaması olarak 1. olan öğrencilere ödülleri verilmiştir.

Ock

Tüm Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuzda logo yarışması düzenlenmiştir.

Kas

"Mevlid-i Nebi" Haftası munasbetiyle okulumuzda program düzenlendi. Emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okul Aile Birliği Öğretmenler Gününü Kutladılar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okul Müdürümüz Hasan Hüseyin Yaman görevinden ayrılmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri ile birlikte düzenlenen Niğde gezisi kapsamında Şehit Ömer Halis Demir´in kabrini ziyaret ettik.

May

Okulumuzda düzenlenen Akran Zorbalığı ve Okulda Şiddet konulu afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri düzenlenen törenle verildi.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı  okulumuuzda düzenlenen törenle kutlandı.