KONYA / SELÇUKLU - Ahmet Karacigan Ortaokulu

May

Düzenlenen turnuvada 8/C ve 8/D takımları finale kaldı. Final maçı berabere bitince maç uzatmalara gitti. Ancak uzatmalarda da gol kaydedilmeyince turnuva şampiyonu penaltılar sonucu 8/C sınıfı oldu. 8/C sınıfını tebrik ederiz.

Öğrencilerimize maç boyunca gösterdikleri sportmen davranışlandan ötürü teşekkür ederiz.

Nis

Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açıldığı ve millet egemenliğinin ilan edildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda 23.04.2024 tarihinde Salı günü coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuz 5. sınıf öğrencilerine yönelik sınıf ve dil öğretmenleri rehberliğinde Konya Bilim Merkezine gezi düzenlenmiştir.

Mrt

21 MART DÜNYA ORMANCILIK GÜNÜ VE ORMAN HAFTASI: "SEN DE BİR FİDAN DİK!"

Mrt

Öğrencimiz Şükrü Malik ÇİLTEPE Burdur grup müsabakalarında 60+ kgda 1. oldu. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Pi Günü, ünlü matematik sabiti pi sayısı anısına özel kabul edilmiştir ve her yıl 14 Mart'ta kutlanmaktadır.

Mrt

Bu yıl 11 Mart Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayını karşılarken Değerler eğitimi panomuzu düzenledik.

Mrt

Ülkemizde deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı daima hazırlıklı olunması amacıyla her yıl 1-7 Mart tarihleri, "Deprem Haftası" olarak anılmaktadır

Mrt

Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personelleri okulumuza gelerek öğrencilerimize çeşitli meslekler hakkında bilgilendirme yaptılar.

Şbt

TÜRKİYE JUDO FEDERASYONUNA BAĞLI KONYA JUDO İL TEMSİLCİLİĞİNİN DÜZENLEDİĞİ JUDO TURNUVALARINDA DERECE YAPARAK  KATILDIKLARI ULUSLARARASI JUDO ŞAMPİYONALARINDA DA DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ ŞÜKRÜ MALİK ÇİLTEPE VE GÜRKAN DURAN ADIGÜZEL'İ TEBRİK EDEREK ÖDÜLLENDİRDİK. ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİNİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ NAZLI ÖZ VE MÜDÜR YARDIMCIMIZ NEJMİ BİNOL TAKDİM ETTİLER.

Şbt

“Matematik esas olarak sabır olayıdır. Ezberleyerek değil keşfederek anlamak gerekir.’’ Cahit Arf

Şbt

Ülkemizde de, 2010 yılından itibaren Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu koordinesinde düzenlenmekte olan Güvenli İnternet Günü etkinlikleri bu yıl 13 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Güvenli İnternet Günü etkinlikleri, başta çocuklar ve gençler olmak üzere herkes için daha bilinçli ve güvenli internet kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak için düzenlenmektedir. “Hep birlikte daha iyi bir internete” temasıyla düzenlenen bu etkinlikler, dijital teknolojilerin güvenli ve pozitif kullanımını teşvik etmek amacıyla tüm paydaşları bir araya getirmektedir.

Şbt

2023/2024  Eğitim-Öğretim Yılı ikinci dönem başı öğretmenler kurul toplantısı 5 Şubat Pazartesi günü yapılmıştır.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okur-yazar buluşmasında "Kaşif Lama" kitabının yazarı sayın Gözde OĞUZ ORGUNMAT öğrencilerimizle buluştu.Anasınıfı öğrencilerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştiren yazar etkinlik sonunda öğrencilerimizle kitabını paylaştı.

Kendisine teşekkür ederiz.

Ara

8. sınıf öğrencilerimizin liseleri tanıması ve okul tercihlerini yaparken ön bilgi olması amacı ile lise gezileri düzenledik. Bu geziler öğrencilerimizin hedeflerine ulaşma motivasyonlarını arttırarak süreci daha iyi yönetmelerine hizmet edecektir.