KONYA / SELÇUKLU - Ahmet Karacigan Ortaokulu

May

Okulumuzda 2024-2025 Eğitim/Öğretim yılı 5. Sınıf olacak aday öğrencilerimize yönelik Okul Tanıtım Sınavı yapılacaktır. Başvurular okuldan yüzyüze yapılacaktır.

Şbt

2023-2024 Eğitim/Öğretim yılı 2. dönem sınav tarihleri aşağıdaki gibi olacaktır. Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi sınavları uygulamalı yapılacaktır.

Kas

Okulumuzda Mazeret Sınavları 20 Kasım 2024 - 24 Kasım 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ekm

Sayın velilerimiz okulumuzda eğitimde kaliteyi artırmak için okul-öğrenci-veli iş birliğine çok önem veriyoruz. Bu nedenle düzenlediğimiz Okul Aile Birliği toplantısına katılımınızı bekliyoruz.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu Yayınlanmıştır.

May

Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı arasında  imzalanan İş Birliği Protokolü çerçevesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılında Ülkemizde Uluslararası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak belirlenen okullarda öğrenim görmek isteyen öğrencilerin seçimine yönelik hazırlanan Kılavuz yayınlanmıştır.

Ağu

Okulumuza müdür yardımcısı olarak atanan Recep ŞAHİN 24/06/2022 tarihinde okulumuzda göreve başlamıştır.

VAKİTSİZ ÖLÜM!!!

Ekm